Jong, fris, en vooruitstrevend

Vooruitstrevend, onderlegd en ervaren.

Vanuit de grote interesse voor kracht- en conditietraining, voeding en gezondheid is Reset Health & Performance ontstaan. Ons doel is om tussen alle misinformatie en pseudowetenschap richting en houvast te bieden waardoor we met onze cliënten optimaal resultaat kunnen behalen.

Wat ons betreft is een vitaal lichaam een zeer groot aandeel in je geluk. Een gezond en sterk lichaam creëert namelijk een sterke mindset en een krachtiger karakter naar de buitenwereld toe.

Reset Health & Performance werkt volgens een methode gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek. We zijn niet gevoelig voor hypes en fabels. De focus ligt op hetgeen wat echt belangrijk is en werkelijk werkt voor het realiseren van je doelstelling. Namelijk; effectieve trainingen en coaching die aansluiten bij je doelstelling en lichaam.

Daarnaast creëren wij een basis voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon en de juiste mindset om verandering voor de lange termijn vol te houden.

Wat je ook wilt bereiken, wanneer je een gecommitteerde coach hebt die zich inzet om je gezondheid en fysieke prestaties te verbeteren, wordt het realiseren hiervan niet alleen een stuk makkelijker, maar ook leuker.

Sign
Reset werkt samen met
Sjoerd Jansz

Sjoerd Jansz

Mede-eigenaar

Sjoerd is ondernemend, een onderlegd coach met veel ervaring en draagt altijd een goede glimlach. Vanuit zijn passie om mensen te begeleiden naar een sterk en gezond lichaam en een vitale levensstijl heeft hij in 2012 Reset Personal Training opgericht. Sindsdien heeft hij vele cliënten gestimuleerd om tot de beste versie van zichzelf te komen.

Sjoerd is energiek, positief en erg motiverend in omgang met zijn cliënten en combineert dit met een juiste hoeveelheid aan actuele en wetenschappelijk onderbouwde informatie. Daarnaast doet hij een deeltijdstudie fysiotherapie bij Thim van der Laan om uiteindelijk de kennis en ervaring vanuit de fysiotherapie te kunnen gebruiken in zijn vakgebied.

Hij vindt het belangrijk dat nuttige en juiste informatie wordt verspreid, aangezien de tegenstrijdigheid aan informatie tegenwoordig erg groot is en dit voor veel mensen verwarring oproept. Stel je Sjoerd een vraag dan krijg je een uitgebreid en onderlegd antwoord en vaak ook nog een artikel met wat extra achtergrondinformatie.

Zelf doet Sjoerd meerdere malen per week aan zware krachttraining, loopt hij regelmatig hard en zit hij vaak op de racefiets. Zo is Sjoerd in 2017 nog naar Stockholm gefietst. Naast fysiek actief zijn houdt hij erg van puur Italiaans eten, speelt hij drums en is fan van progressieve rockmuziek. Samen met Olaf deelt hij ook een liefde voor motoren en ze zijn dan ook regelmatig samen onderweg.

Olaf van Wijk

Olaf van Wijk

Mede-eigenaar

Olaf is een gedreven trainer met een voorliefde voor krachttraining, voeding en gezondheid. Olaf heeft veel vakkennis die hij actief onderhoudt d.m.v. het lezen van evidence based artikelen. Hij traint zelf zwaar, gedisciplineerd en met een duidelijke focus. Samen met Sjoerd is Olaf mede-eigenaar van Reset Personal Training.

Olaf is nieuwsgierig, scherpzinnig, maar ook een kritische denker. Dat is één van de redenen waarom samenwerken met hem prettig gaat. Voor zijn cliënten is dit een groot voordeel, omdat een kritische blik van belang is als het aankomt op je gezondheid en fysieke prestaties.

Tijdens personal training en (online)coaching is Olaf professioneel, goed voorbereid en doelgericht. Hij is een goede motivator en weet zijn cliënten blijvend te stimuleren in de verandering die nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Hij heeft al bij vele cliënten goede resultaten behaald met zijn doelgerichte aanpak en daardoor veel ervaring opgedaan in het verwezenlijken van verschillende doelstellingen.

Daarnaast houdt Olaf erg van lekker en verantwoord eten. Zijn voedingspatroon is kundig afgestemd op zijn persoonlijke behoeften en fysieke doelstellingen. Deze kennis voor een gezond dieet en vitaal lichaam draagt hij helder en inzichtelijk over op zijn cliënten. Afvallen en toch lekker én veel eten, Olaf vertelt je graag hoe dit kan. Daarnaast is Olaf (#ChefO) bedenker van de meeste recepten op deze website.

Julian Mets

Julian Mets

Personal trainer

Sinds een aantal jaar is het team van Reset versterkt door de ex-defensiemedewerker, Julian Mets. Naast veel eigen trainingservaring heeft Julian, vanuit o.a. Defensie, ook veel ervaring met het trainen van grote groepen.

Binnen Reset heeft Julian zich aanvankelijk gericht op de Kaput Bootcamp, specials en bedrijfstrainingen. Na verloop van tijd is Julian ook aan de slag gegaan als personal trainer.

Julian traint zelf erg gedisciplineerd en divers. Hij is zeer vastberaden als het aankomt op het bereiken van zijn eigen trainingsdoelen en dit straalt hij ook uit naar de personen die hij onder zijn begeleiding heeft staan. Julian is een kalme en toegewijde coach die veel waarde hecht aan een juiste technische uitvoering en daarnaast is hij secuur in het managen van de voortgang.

Zijn grootste hobby’s zijn: mixed martial arts (MMA), fitness, hardlopen, lezen en zijn hond.

Klaar om van start te gaan?

Laten we een keer een kop koffie drinken en kennismaken!

Maak een afspraak