Eerlijk,

doelgericht,

betrokken

en ambitieus

Bij Reset begeleiden we je altijd vanuit onze kernwaarden: eerlijk, doelgericht, betrokken en ambitieus. Op een professionele manier helpen wij je bij het behalen van je doelen, het creëren van nieuwe gewoontes en het realiseren van een gezonde levensstijl. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten is ons doel jou te motiveren en kennis met je te delen.

Reset-health-performance-personal-trainer-over-ons-1

"Investeren in een fit lichaam en een sterke mindset, daar heb je voor de rest van je leven plezier van."

Reset-health-performance-personal-trainer-over-ons-2

De coaches van Reset onderscheiden zich van reguliere personal trainers in je sportschool onder andere door hun opleidingen: Chivo en de Henselmans PT course.

Dit zijn wetenschappelijk onderbouwde opleidingen voor fitness professionals. Voordat een coach aan de slag gaat bij Reset, wordt hij of zij intensief intern begeleid zodat elke coach vanuit dezelfde Reset visie cliënten benadert en begeleidt.

Wij hebben wekelijks overleg waarin wij onder andere de trajecten van cliënten bespreken om de beste aanpak te bepalen. Als jouw coach met vakantie is, neemt een andere coach jouw personal trainingen over. De coaches zijn ook buiten trainingsuren bereikbaar en beantwoorden jouw vraag binnen 24 uur, ook ‘s avonds en in het weekend.

Onze coaches hebben allemaal een passie voor krachttraining aangevuld met persoonlijke voorkeuren in sporten, zoals Mixed Martial Arts, Calisthenics, (kick)boksen of surfen.

Zij houden hun kennis up to date met scholing en het lezen en schrijven van wetenschappelijk onderbouwde artikelen. Wij verwachten van onze coaches dat ze elkaar prikkelen met kennis en altijd de beste begeleiding voor cliënten voorop hebben staan.

Wij bepalen naar aanleiding van je intakeformulier welke coach jou het beste kan begeleiden.

reset-health-performance-intake

Reset werkt samen met

Reset-health-performance-personal-trainers-3

Olaf van Wijk

EIGENAAR | PERSONAL TRAINER

Meer Informatie

Julian Mets

Julian Mets

PERSONAL TRAINER

Meer Informatie

Koen Hendriks

Koen Hendriks

PERSONAL TRAINER

Meer Informatie

De Reset coaches staan voor je klaar!

Vul het contact formulier om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen

MAAK EEN AFSPRAAK

retina logo