Jong, fris, en vooruitstrevend

Vooruitstrevend, onderlegd en ervaren.

Vanuit de grote interesse voor kracht- en conditietraining, voeding en gezondheid is Reset Health & Performance ontstaan. Ons doel is om tussen alle misinformatie en pseudowetenschap richting en houvast te bieden waardoor we met onze cliënten optimaal resultaat kunnen behalen.

Wat ons betreft is een vitaal lichaam een zeer groot aandeel in je geluk. Een gezond en sterk lichaam creëert namelijk een sterke mindset en een krachtiger karakter naar de buitenwereld toe.

Reset Health & Performance werkt volgens een methode gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek. We zijn niet gevoelig voor hypes en fabels. De focus ligt op hetgeen wat echt belangrijk is en werkelijk werkt voor het realiseren van je doelstelling. Namelijk; effectieve trainingen en coaching die aansluiten bij je doelstelling en lichaam.

Daarnaast creëren wij een basis voor een evenwichtig en gezond voedingspatroon en de juiste mindset om verandering voor de lange termijn vol te houden.

Wat je ook wilt bereiken, wanneer je een gecommitteerde coach hebt die zich inzet om je gezondheid en fysieke prestaties te verbeteren, wordt het realiseren hiervan niet alleen een stuk makkelijker, maar ook leuker.

Sign
Reset werkt samen met
Olaf van Wijk

Olaf van Wijk

Eigenaar

Olaf is een gedreven trainer met een voorliefde voor krachttraining, voeding en gezondheid. Olaf heeft veel vakkennis die hij actief onderhoudt d.m.v. het lezen van evidence based artikelen. Hij traint zelf zwaar, gedisciplineerd en met een duidelijke focus.

Olaf is nieuwsgierig, scherpzinnig, maar ook een kritische denker. Dat is één van de redenen waarom samenwerken met hem prettig gaat. Voor zijn cliënten is dit een groot voordeel, omdat een kritische blik van belang is als het aankomt op je gezondheid en fysieke prestaties.

Tijdens personal training en (online)coaching is Olaf professioneel, goed voorbereid en doelgericht. Hij is een goede motivator en weet zijn cliënten blijvend te stimuleren in de verandering die nodig is om de gestelde doelen te bereiken. Hij heeft al bij vele cliënten goede resultaten behaald met zijn doelgerichte aanpak en daardoor veel ervaring opgedaan in het verwezenlijken van verschillende doelstellingen.

Daarnaast houdt Olaf erg van lekker en verantwoord eten. Zijn voedingspatroon is kundig afgestemd op zijn persoonlijke behoeften en fysieke doelstellingen. Deze kennis voor een gezond dieet en vitaal lichaam draagt hij helder en inzichtelijk over op zijn cliënten. Afvallen en toch lekker én veel eten, Olaf vertelt je graag hoe dit kan. Daarnaast is Olaf (#ChefO) bedenker van de meeste recepten op deze website.

Julian Mets

Julian Mets

Personal trainer

Sinds een aantal jaar is het team van Reset versterkt door de ex-defensiemedewerker, Julian Mets. Naast veel eigen trainingservaring heeft Julian, vanuit o.a. Defensie, ook veel ervaring met het trainen van grote groepen.

Binnen Reset heeft Julian zich aanvankelijk gericht op de Kaput Bootcamp, specials en bedrijfstrainingen. Na verloop van tijd is Julian ook aan de slag gegaan als personal trainer.

Julian traint zelf erg gedisciplineerd en divers. Hij is zeer vastberaden als het aankomt op het bereiken van zijn eigen trainingsdoelen en dit straalt hij ook uit naar de personen die hij onder zijn begeleiding heeft staan. Julian is een kalme en toegewijde coach die veel waarde hecht aan een juiste technische uitvoering en daarnaast is hij secuur in het managen van de voortgang.

Zijn grootste hobby’s zijn: mixed martial arts (MMA), fitness, hardlopen, lezen en zijn hond.

Koen Hendriks

Koen Hendriks

Personal trainer

Koen is energiek, heeft een positieve instelling en altijd een glimlach op zijn gezicht, daarnaast is hij leergierig en werkt hij hard. Deze combinatie brengt hij mee naar zijn personal trainingssessies. Hij vind het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen en hij helpt je om van het ogenschijnlijk onmogelijke, mogelijk te maken door het creëren van de juiste mindset en gewoontes. Koen zorgt ervoor dat jij je zelfverzekerd en op je gemak voelt in de sportschool, zodat jullie samen tot de beste resultaten komen.

Naast het geven van personal training, traint Koen zelf ook hard en doelgericht. Hij is vastberaden successen te boeken met Calisthenics, een trainingsstijl waarbij je traint met enkel je eigen lichaamsgewicht. Dit vergt kracht, coördinatie, lenigheid en veel geduld.

Buiten het trainen en training geven, speelt Koen regelmatig op zijn gitaar en creëert hij content voor Instagram. Voor zijn privé profiel en het profiel van Reset Health & Performance.

Klaar om van start te gaan?

Laten we een keer een kop koffie drinken en kennismaken!

Maak een afspraak