MAAK  EEN  AFSPRAAK
Jong, fris, en vooruitstrevend

Eerlijk, doelgericht, betrokken en ambitieus

Bij Reset begeleiden we je altijd vanuit onze kernwaarden: doelgericht, ambitieus, eerlijk en betrokken. Op een professionele manier helpen wij je bij het behalen van je doelen, het creëren van nieuwe gewoontes en het realiseren van een gezonde levensstijl. Zowel tijdens de trainingen als daarbuiten is ons doel jou te motiveren en kennis met je te delen.

Investeren in een fit lichaam en een sterke mindset, daar heb je voor de rest van je leven plezier van.

De coaches van Reset onderscheiden zich van reguliere personal trainers in je sportschool onder andere door hun opleidingen: Chivo en de Henselmans PT course.
Dit zijn wetenschappelijk onderbouwde opleidingen voor fitness professionals. Voordat een coach aan de slag gaat bij Reset, wordt hij of zij intensief intern begeleid zodat elke coach vanuit dezelfde Reset visie cliënten benadert en begeleidt.
Wij hebben wekelijks overleg waarin wij onder andere de trajecten van cliënten bespreken om de beste aanpak te bepalen. Als jouw coach met vakantie is, neemt een andere coach jouw personal trainingen over. De coaches zijn ook buiten trainingsuren bereikbaar en beantwoorden jouw vraag binnen 24 uur, ook ‘s avonds en in het weekend.

Onze coaches hebben allemaal een passie voor krachttraining aangevuld met persoonlijke voorkeuren in sporten, zoals Mixed Martial Arts, Calisthenics, (kick)boksen of surfen. Zij houden hun kennis up to date met scholing en het lezen en schrijven van wetenschappelijk onderbouwde artikelen. Wij verwachten van onze coaches dat ze elkaar prikkelen met kennis en altijd de beste begeleiding voor cliënten voorop hebben staan.

Wij bepalen naar aanleiding van je intakeformulier welke coach jou het beste kanbegeleiden.

Reset werkt samen met
i Olaf van Wijk

Olaf van Wijk

EigenaarPERSONAL TRAINER

Naast het geven van personal training en training bij Kaput, is Olaf ook de eigenaar van Reset Health & Performance en Kaput Training. Hij is een gedreven trainer, die zelf ook bijna dagelijks traint met een duidelijke focus. Zo heeft hij zich voor december 2018 gecommitteerd aan een fitness fotoshoot en staat er voor april 2019 een powerlifting mock meet op de planning. Zijn vakkennis onderhoudt hij actief door middel van het lezen van artikelen en onderzoeken, en luisteren naar audioboeken en podcasts.

Hij heeft een gestructureerde en professionele aanpak en weet zijn cliënten tijdens het traject blijvend te motiveren. Door zijn kritische blik en grote betrokkenheid weet Olaf samen met zijn cliënten de best mogelijke fysieke en atletische doelen te bereiken.

Olaf houdt van lekker en verantwoord eten. De kennis over een gebalanceerd voedingspatroon voor een sterk en gezond lichaam draagt hij graag over op zijn cliënten. Vet verliezen en toch lekker én veel eten, Olaf vertelt je graag hoe dit kan. Hij is de bedenker #ChefO van de Reset recepten.

Wanneer het zonnetje schijnt en er een moment vrij is, rijdt Olaf op zijn trouwe zwarte ros, zijn mat zwarte Harley!

Julian Mets

Julian Mets

Personal trainer

Sinds een aantal jaar werkt ex-defensiemedewerker Julian als personal trainer bij Reset. Mede door zijn achtergrond bij Defensie heeft Julian veel ervaring met het trainen van groepen. Julian is van alle markten thuis: hij geeft personal training, Kaput (Specials) en bedrijfstrainingen.

Julian traint zelf erg gedisciplineerd en divers. Hij is zeer vastberaden als het gaat om het bereiken van zijn eigen trainingsdoelen en dit straalt hij uit naar de cliënten met wie hij traint. Julian is een kalme en toegewijde coach die veel waarde hecht aan een juiste technische uitvoering. Hij zal er samen met jou alles aan doen om de juiste vooruitgang te boeken.

In zijn vrije tijd leest Julian veel artikelen en onderzoeken over voeding, training en leefstijl. Naast dat besteedt hij zijn tijd aan trainen, reizen, lekker (uit) eten en mixed martial arts (MMA).

Koen Hendriks

Koen Hendriks

Personal trainer

Koen heeft een energieke en positieve instelling, en altijd een glimlach op zijn gezicht. Koen is leergierig en een harde werker. Hij vindt het belangrijk dat jij het beste uit jezelf haalt en hij helpt je om het ogenschijnlijk onmogelijke, mogelijk te maken door het creëren van de juiste mindset en gewoontes. Koen zorgt ervoor dat je je zelfverzekerd en op je gemak voelt in de sportschool.

Naast het geven van personal training traint Koen zelf ook fanatiek en doelgericht. Hij is vastberaden successen te boeken met Calisthenics, een trainingsstijl waarbij je traint met alleen je eigen lichaamsgewicht. Dit vergt kracht, coördinatie, lenigheid en veel geduld. Letterlijk, vallen en weer opstaan.

Koen is net zoals de andere Reset coaches actief als Kaput trainer, elke zaterdagochtend geeft hij dan training. Daarnaast speelt hij regelmatig op zijn gitaar, is hij vaak in de stad te vinden voor een hapje en creëert hij de content voor de Instagram van Reset Health & Performance.

Evelien Schut

Evelien Schut

KICKBOKSTRAINER

Overdag is Evelien neurowetenschapper, vol enthousiasme aan het uitpluizen hoe ons brein werkt. Maar daarnaast heeft ze een andere passie: sport, en dan specifiek kickboksen!

Begin dit jaar heeft Evelien het Kaput team versterkt door de Kaput Kickboks training op donderdag te geven. Ze is open, vriendelijk en zelfs als ze streng is tijdens de les moet ze er stiekem bij lachen. Evelien ziet er graag op toe dat je net dat extra tandje bijzet bij iedere training zodat je altijd met een voldaan gevoel (lees: helemaal kaput) naar huis gaat. Sinds kort geeft ze ook één op één kickboks PT.

Naast fanatiek te trainen houdt Evelien van lekker eten maken, vooral cakes bakken (en nee, niet altijd gezonde varianten). Verder praat ze graag met haar kat en vindt ze haar zen-momentje in piano spelen en boeken lezen.

Klaar om van start te gaan?

Laten we een keer een kop koffie drinken en kennismaken!

Maak een afspraak