Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op vragen die wij vaak krijgen. Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

 

Begeleiding

Is het ook mogelijk om op andere locaties te trainen?

Ja, dat is mogelijk. In principe is onze vaste trainingslocatie sportschool De Workout, maar in overleg zijn er andere mogelijkheden bespreekbaar.

Is het mogelijk om met een blessure of medische complicatie te trainen bij Reset?

Dat ligt geheel aan de ernst van de complicatie. In goed overleg wordt er gekeken wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van de ernst van de complicatie is er toestemming vereist van een medisch professional.

Geven jullie ook training aan groepen?

Ja, die mogelijkheid is er. We hebben onze small group training, Kaput Bootcamp (www.kaputfitl). Maar, daarnaast organiseren we ook (bedrijfs)trainingen of eenmalige evenementen. Voor meer informatie is het handig om even contact met ons te zoeken via mail of telefoon.

Waar worden de trainingen gegeven?

Op beide locaties van sportschool De Workout in Utrecht. Te vinden op de Breedstraat 128 en Oudegracht 41 (a.d. werf). Zie onze contactpagina voor meer informatie.

Hoe lang duurt een sessie?

Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten en deze kunnen zowel gebruikt worden voor trainingen als coaching over voeding en levensstijlfactoren.

Tarieven

Wat zijn de kosten van een oriƫnterend gesprek?

Het oriƫnterend gesprek is uiteraard gratis en totaal vrijblijvend. Dit vindt plaats in centrum Utrecht of bij sportschool De Workout onder het genot van een kop koffie of thee. Hier maken we kennis en wordt snel duidelijk wat wij voor jou kunnen betekenen en of we aan de slag kunnen gaan.

Is een betalingsregeling mogelijk?

Ja, die mogelijk is er. Indien je een betalingsregeling wilt treffen neemt dan contact met ons op.

Wordt de begeleiding vergoed door de verzekering?

Nee, personal training wordt over het algemeen niet vergoed. In unieke gevallen kan er wel mogelijkheid tot vergoeding zijn, maar dit moet worden getoetst bij de verzekeraar.

Hoelang mag ik doen over een pakket?

In principe hanteren we geen termijn op de 8- en 16 sessies pakketten, maar we spreken mondeling een begeleidingsfrequentie af. Voor het 24 sessies pakket geldt dat er (minimaal) twee sessies per week ingepland moeten worden.

Moet ik ook een lidmaatschap nemen bij sportschool de Workout?

Ja, wanneer je bij Reset traint en gebruik maakt van de faciliteiten van De Workout moet je zelf een lidmaatschap of losse strippenkaart afsluiten.

Terug naar de homepagina

retina logo