Veel gestelde vragen

Onze vaste trainingslocatie is de sportschool De Workout, maar we geven ook PT bij onze Box en in het Griftpark. In overleg zijn er nog andere mogelijkheden bespreekbaar.

Het kennismakingsgesprek of een proef Personal Training is gratis en vrijblijvend.

We maken kennis en kijken of er een goede klik is. We vertellen je meer over onze visie, werkwijze en over hoe het traject er ongeveer uit gaat zien. We bespreken wat we van jou verwachten tijdens deze samenwerking en hoe wij jou gaan helpen om jouw doelstellingen te bereiken.

Een sessie duurt 60 minuten en kan gebruikt worden voor (kracht)training of coaching over voeding.

Dat ligt geheel aan de ernst van de complicatie. Wij werken samen met meerdere fysiotherapeuten. In overleg met jou, maken we samen met de fysio een plan van aanpak om er voor te zorgen dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt.

We hebben onze small group training, Kaput Fit. Daarnaast organiseren we ook (bedrijfs)trainingen of eenmalige evenementen op maat. Voor meer informatie is het handig om contact met ons op te nemen.

Ja, die mogelijkheid is er. Neemt contact met ons op als je betalingsregeling wilt treffen.

In principe hanteren we geen termijn op de 8- en 16 sessies pakketten, maar we spreken mondeling een begeleidingsfrequentie af. Voor het 24 sessies pakket geldt dat er (minimaal) twee sessies per week ingepland moeten worden.

Wanneer je bij Reset traint en gebruik maakt van de faciliteiten van De Workout moet je zelf een lidmaatschap of losse strippenkaart afsluiten.

Personal training wordt over het algemeen niet vergoed. In sommige gevallen kan er wel mogelijkheid tot vergoeding zijn, maar dit moet worden getoetst bij de verzekeraar. Ondernemers kunnen de coaching wel opgeven bij de Belastingdienst.