Reset-health-performance-personal-trainers-3

Olaf van Wijk

EIGENAAR | PERSONAL TRAINER

Naast het geven van personal training en training bij Kaput, is Olaf ook de eigenaar van Reset Health & Performance en Kaput Training. Hij is een gedreven trainer, die zelf ook bijna dagelijks traint met een duidelijke focus. Zo heeft hij zich voor december 2018 gecommitteerd aan een fitness fotoshoot en staat er voor april 2019 een powerlifting mock meet op de planning. Zijn vakkennis onderhoudt hij actief door middel van het lezen van artikelen en onderzoeken, en luisteren naar audioboeken en podcasts.

Hij heeft een gestructureerde en professionele aanpak en weet zijn cliënten tijdens het traject blijvend te motiveren. Door zijn kritische blik en grote betrokkenheid weet Olaf samen met zijn cliënten de best mogelijke fysieke en atletische doelen te bereiken.

Olaf houdt van lekker en verantwoord eten. De kennis over een gebalanceerd voedingspatroon voor een sterk en gezond lichaam draagt hij graag over op zijn cliënten. Vet verliezen en toch lekker én veel eten, Olaf vertelt je graag hoe dit kan. Hij is de bedenker #ChefO van de Reset recepten.

Wanneer het zonnetje schijnt en er een moment vrij is, rijdt Olaf op zijn trouwe zwarte ros, zijn mat zwarte Harley!

olaf@resethealthperformance.nl

  • Facebook Olaf
  • Instagram Olaf
  • LinkedIn Olaf

Terug naar de over ons pagina 

retina logo