ONLINE COACHING

Online coaching is de ideale manier om op jouw eigen voorwaarden onder de professionele begeleiding van een personal trainer te trainen. Je bent niet afhankelijk van de volle agenda of locatie van je coach en bepaalt zelf waar en wanneer je gaat trainen. 

Onze drie coaching pijlers

Training

Met professionele begeleiding, de juiste trainingstechniek en een goed doordracht trainingsschema, haal je het maximale uit je trainingen.

Alleen dan kun je jouw gehele lichaam sterker maken, behaal je de resultaten die je wilt en voorkom je blessures.

Voeding

Naast een passend trainingsschema is een goed en evenwichtig voedingspatroon essentieel voor het behalen van jouw doelen.

Het internet staat bol van de adviezen en tegenstrijdigheden, maar wat is waar en wat is een hardnekkige fabel?

Levensstijl & gedrag

Factoren als stress en nachtrust hebben ontzettend veel invloed op jouw gezondheid en mentale- & fysieke prestaties.

Door deze factoren in kaart te brengen en gaandeweg kleine aanpassingen te maken, krijg je sneller en betere resultaten.

personal-training-utrecht-17

De voordelen van Online Coaching

No bullsh*t

Het internet staat bol van adviezen op het gebied van voeding en training. Wat moet je nu nog geloven? Bij ons krijg je advies dat is gebaseerd op wetenschappelijke feiten.

Wekelijks Programma update

Elke week kijken we of het nodig is om jouw trainingsprogramma te updaten, zodat je sneller de gewenste resultaten behaalt. Binnen 24 antwoord op al je vragen via de mail. Ook is het mogelijk om een bel- of beeldafspraak in te plannen.

TECHNIEKCONTROLE

Een juiste trainingstechniek is erg belangrijk bij het behalen van jouw doelen. Wanneer jij video’s instuurt, worden die beoordeeld door jouw coach en krijg je uitgebreide feedback.

VOORDELIGER EN FLEXIBEL

Bij Online Coaching krijg je dezelfde kwaliteit als bij Personal Training, maar dan voor een voordelig tarief. Ook handig: je traint waar en wanneer je wilt.

Onze tarieven

Coaching

95 per maand
  • Totaal: €95 inclusief BTW

Unlimited Coaching

125 per maand
  • Totaal: €125 inclusief BTW

Unlimited Coaching & PT

175 per maand
  • Totaal: €175 inclusief BTW

Jouw eigen online Personal Trainer

Bij Online Coaching werk je uitsluitend met een vaste coach, die net als jij toegang heeft tot jouw persoonlijke trainingslog.

Hierin houden jullie verschillende gegevens bij, zoals trainingsprogressie, je voedings- en slaappatroon, herstel en andere levensstijlfactoren. Je coach houdt je in de gaten en stuurt waar nodig bij, zodat je altijd het beste uit jezelf en je trainingen haalt.

Geen kant-en-klare training- of voedingsschema’s, maar een op maat gemaakt plan dat wordt opgesteld na een uitgebreide intake. Want alleen dan behaal je echte blijvende resultaten. 

Voor online coaching betaal je een vast bedrag per maand. Wil je uiteindelijk weer op eigen kracht verder? Geen probleem, je kunt maandelijks opzeggen.

personal-training-utrecht-20

Benieuwd wat online coaching voor jou kan betekenen?​

Neem contact op en dan plannen we snel een telefonische afspraak in.