Online coaching

Online Coaching

Online coaching is de ideale manier om op jouw eigen voorwaarden maar toch onder de professionele begeleiding van een personal trainer te trainen. Je bent namelijk niet afhankelijk van de drukke agenda of locatie van je coach.

Via een uitgebreid digitaal trainingslogboek hou je je voortgang bij en jouw persoonlijke coach past wekelijks je training- of voedingsdoelen aan. Er is altijd ruimte voor vragen en je hebt binnen 24 uur een passend antwoord.

Wil je meer informatie over Online Coaching en wat het precies voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Neem contact op
Communicatie

Jouw eigen trainer

Bij Online Coaching werk je uitsluitend met een vaste personal trainer. Jullie hebben allebei toegang tot jouw persoonlijke trainingslog. Daarin houden jullie bijvoorbeeld je trainingsprogressie, je voedingspatroon, slaap, herstel en het gebruik van supplementen bij.

Je personal trainer houdt je continu in de gaten en stuurt bij waar nodig.

Voordelen van Online coaching

Voordelen van Online Coaching

  • Lager in kosten dan personal training
  • Hou digitaal je voortgang bij
  • Vragen of advies nodig? Binnen 24 uur antwoord
  • Train waar en wanneer jij zelf wilt
  • Voeding en training op jou persoonlijk afgestemd
  • Hulp bij techniek door het opsturen van videomateriaal

Tarieven

Voor Online Coaching geldt een tarief van ‚ā¨125 per maand, ongeacht de hoeveelheid contact. Het programma is maandelijks opzegbaar.

Wanneer je online coaching volgt krijg je 25% korting op een los consult. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld techniek te verbeteren middels directere coaching.

Veel gestelde vragen
Tarieven
Onbeperkt
€125
/maand

Online Coaching iets voor jou?

Vul ons contactformulier in en we zullen snel contact met je opnemen.

Maak een afspraak