PERSONAL TRAINING IN UTRECHT CENTRUM

Bij Reset is personal training ook écht persoonlijk. Wij weten dat iedereen een andere aanpak nodig heeft en dat verandering tijd kost.  Daarom maken we stap voor stap kleine aanpassingen naar een blijvende, gebalanceerde en gezonde levensstijl.

De drie pijlers van Reset

Training

Met professionele begeleiding, de juiste trainingstechniek en een goed doordracht trainingsschema, haal je het maximale uit je trainingen.

Alleen dan kun je jouw gehele lichaam sterker maken, behaal je de resultaten die je wilt en voorkom je blessures.

Voeding

Naast een passend trainingsschema is een goed en evenwichtig voedingspatroon essentieel voor het behalen van jouw doelen.

Het internet staat bol van de adviezen en tegenstrijdigheden, maar wat is waar en wat is een hardnekkige fabel?

Levensstijl & gedrag

Factoren als stress en nachtrust hebben ontzettend veel invloed op jouw gezondheid en mentale- & fysieke prestaties.

Door deze factoren in kaart te brengen en gaandeweg kleine aanpassingen te maken, krijg je sneller en betere resultaten.

Je wilt een aantal kilo afvallen, eindelijk van die hardnekkige blessure afkomen of sterker en fitter door het leven gaan. Maar waar begin je?​

Het inschakelen van een deskundige Personal Trainer is dan een slim idee om je goed en effectief op weg te helpen. Iemand die jou de tools geeft om je gezondere en nieuwe levensstijl zo in te richten dat het past bij jouw leven en om dit ook vast te houden wanneer de samenwerking stopt.

Omdat er op dit moment ontzettend veel trainers in Utrecht zijn die Personal Training geven, lijkt het alsof er overal dezelfde service wordt aangeboden en je van iedere Personal Trainer dezelfde kennis en kunde kunt verwachten. Helaas is dat niet het geval.


Wij hebben een artikel geschreven dat je kunt gebruiken om te checken of je te maken hebt met een professional of iemand die alleen hobbymatig werkt aan jouw gezondheid.

Bij ons kun je een gratis proef Personal Training of kennismakingsgesprek aanvragen. Zo kun je geheel vrijblijvend kennismaken met een coach van Reset om te kijken of wij de juiste match voor jou zijn.

personal-training-utrecht-22

Waarom Personal Training van Reset?

NO-NONSENSE AANPAK

Wij zijn niet gevoelig voor hypes of de laatste hippe trends. De informatie die wij jou geven is altijd afgestemd op jou en wetenschappelijk onderbouwd.

Professioneel opgeleide coaches

De coaches van Reset onderscheiden zich van reguliere personal trainers in je sportschool onder andere door hun opleidingen: Chivo en de Henselmans PT course. Dit zijn de opleidingen voor fitness professionals in Nederland.

DUIDELIJK EN PERSOONLIJKE PLAN

Je krijgt bij ons een doelgericht en op maat gemaakt plan van aanpak voor de lange termijn. Begeleiding op training, voeding en gedragsverandering.

PERSONAL TRAINING BINNEN ÉN BUITEN

Wij bieden Personal Training aan in de sportschool De Workout. Wil je liever de trainen in de buitenlucht? Dit kan in een park in Utrecht of bij onze box.

Onze tarieven

1 Sessie

75 per sessie
  • Totaal: €75 inclusief BTW

8 Sessies

70 per sessie
  • Totaal: €560 inclusief BTW

16 Sessies

65 per sessie
  • Totaal: €1040 inclusief BTW

24 Sessies

60 per sessie
  • Totaal: €1440 inclusief BTW

Buddy-Up Training

Liever samen trainen in centrum Utrecht met je vriend(in), collega of partner onder begeleiding van een personal trainer?Dat kan bij Reset met de Buddy-Up Training!


Je hebt niet hetzelfde trainingsdoel nodig om elkaar uit te dagen of te steunen. 


Jullie personal trainer begeleidt jullie gezamenlijk tijdens de trainingen, maar stelt een individueel plan voor jullie allebei op.


Voor de Buddy-Up Training geldt een korting van 25% per persoon ten opzichte van de reguliere Personal Training tarieven.

personal-training-utrecht-28

Klaar om van start te gaan?

Laten we een keer een kop koffie drinken en vrijblijvend kennismaken!