Personal Training

Jouw eigen personal trainer

Wil je afvallen, spiermassa opbouwen, kracht vergroten of je conditie verbeteren? Dan is personal training van Reset Health & Performance iets voor jou.

Je krijgt intensieve één-op-één begeleiding van je persoonlijke coach in het centrum van Utrecht. Afhankelijk van je doelstelling(en) word je gestimuleerd en gemotiveerd om het onderste uit de kan naar boven te halen.

We hanteren een driedimensionale aanpak om je fysiek en mentaal in balans te brengen: doelgerichte persoonlijke trainingen, voedingsbegeleiding zonder pseudowetenschap en kwakzalverij én optimaliseren samen je levensstijl.

Maak een afspraak

Wat Personal Training van Reset voor jou kan betekenen

  • Werk aan je persoonlijke doel
  • Een doelgericht plan en een stok achter de deur
  • Tref de juiste voorbereidingen voor een sportevenement
  • Train goed en veilig, ook tijdens of na een zwangerschap
  • Doe kennis op m.b.t. training, voeding en je gezondheid
  • Verander ongezonde voedingspatronen en slechte gewoontes

Training

Met professionele begeleiding en een goede trainingsstructuur haal je het maximale uit je trainingen en voorkom je blessures. Op basis van je doelstellingen werk je intensief samen met een personal coach van Reset om je gezondheid, lijf en fysieke prestaties te optimaliseren.

De personal trainer stelt een persoonlijk trainingsplan op dat aansluit bij je doelen, ervaring en genetische aanleg. Of je nou een topsporter bent of voor het eerst de stap naar conditie- en krachttraining zet. De aanpak is vooruitstrevend, verantwoord en doel en –persoonsgericht. Het behalen van resultaat en dit voor de lange termijn vasthouden staat op één.

Voedingsadvies

Naast een passend trainingsschema is een goed en evenwichtig voedingspatroon essentieel voor het behalen van het gewenste resultaat. We inventariseren je voedingspatroon en gewoontes en gaan hier uitgebreid mee aan de slag. Op deze manier leer je meer over een evenwichtig en gezond voedingspatroon dat aansluit bij je persoonlijke doelen en levensstijl.

Ook krijg je toegang tot een hoop recepten, ons handboek voor training, voeding en levensstijl en begeleiden we je buiten de personal training sessies om. Zodoende kan je écht stappen maken in het verbeteren van je gezondheid.

Lifestyle

Wanneer je je lichaamscompositie wilt veranderen praten we met name over het verliezen van vet en een toename in spiermassa. Dat is een uitdaging, vooral als je het voor de lange termijn wilt blijven volhouden.

Korte termijn handelen middels crash diëten of vasten heeft geen zin, het bevordert het jojo-effect en het maken van onverstandige keuzes. Daarnaast zijn er nog andere factoren die veel invloed hebben op je gezondheid, zoals: stress en je nachtrust.

Wij leren je graag hoe het wél moet en hoe je gestructureerd en gezond je fysieke doelen kunt bereiken en behouden voor de lange termijn.

Voedingsadvies Lifestyle

Personal Training tarieven

1 Sessie
€75
per sessie
€75 totaal
8 Sessies
€70
per sessie
€560 totaal
16 Sessies
€65
per sessie
€1.040 totaal
24 Sessies*
€60
per sessie
€1.440 totaal
  • Inclusief voedingsadvies
  • Sessies duren gemiddeld 60 minuten
  • Alle prijzen zijn inclusief 9% BTW
  • *Minimaal 2 trainingen per week
Buddy Up Training

Buddy Up Training

25% korting!

Samen trainen met je vriend(in), collega of partner? Dat is niet alleen leuker maar ook uitdagender.

Met z’n tweeën en de personal trainer werken jullie samen aan jullie doelen. Ideaal als deze hetzelfde zijn, maar dat is geen vereiste.

Voor de Buddy Up Training geldt een speciale korting van 25% per persoon ten opzichte van de gewone Personal Training tarieven.

Klaar om van start te gaan?

Laten we een keer een kop koffie drinken en kennismaken!

Maak een afspraak